Írj nekünk!

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérjük add meg árajánlat kérésedben a rendezvény főbb paramétereit, hogy személyre szabott ajánlatot tudjunk küldeni neked.

Közösségi oldalaink:

A -al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Köszönjük a visszajelzést!

Vélemények a zenekarról

Köszönjük szépen fiúk azt a fergeteges bulit, amit az esküvőnkön csináltatok. Megállás nélkül zenéltetek a vendégek örömére. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk és nyugodt szívvel fogunk ajánlani titeket mindenkinek! Legjobb zenekar!

Perényi László/ Dabas /

Nagyon korrekt és kedves csapat. Rugalmasak, segítőkészek voltak az esküvőnkön, illetve az egyeztetéseknél is. Szuper hangzás, a kánikula ellenére is töretlen lelkesedés...nagyon meg voltunk elégedve!

Janovics Edit

Kedves Fiúk! Ezúton szeretnénk Nektek megköszönni a fantasztikus hangulatot, amit 2016 augusztus 27-én Várpalotán kreáltatok! Minden elvárásunkat felülmúltátok (és nem csak a mienket, hanem a násznépét is)! Hihetetlen jó bulit csináltatok! Ezer hála és köszönet MINDENERT! Csak Titeket fogunk ajánlani mindenkinek!

Mellár Katalin/ Várpalota /

Így utólag még egyszer nagyon szépen köszönjük azt a nagyszerű hangulatot , amit az esküvőnkre varázsoltatok! Az elmúlt héten csak pozitív visszajelzést kaptunk, mindenki dícsért Titeket, hogy milyen odaadással játszottatok. Mindenki jól érezte magát az esküvőn, ami jórészt Nektek köszönhető! Igaz, nem lesz még egyszer esküvőnk, de ha lenne, ismét Titeket választanánk!

Tóth Zoltán/ Ócsa /

Nagyon szépen köszönjük, hogy a lakodalmunkon fergeteges hangulatot biztosítottatok. A vendégeinktől is csak jókat hallunk, mindenki nagyon jól érezte magát és ezt legfőképp Nektek köszönhetjük, mert nagyszerű dalokat játszottatok megállás nélkül egészen hajnalig. Mindenkinek csak ajánlani tudunk és fogunk is benneteket!

Petrov Gábor/ Dabas /

Próbáltam szavakba foglalni, mit jelentett számunkra hogy ott voltatok a mi nagy napunkon és zenéltetek nekünk. Nem könnyű, mert szavakkal nem tudom eléggé kifejezni az elégedettséget a Ti profizmusotok iránt. A legjobb döntés volt tőlünk, hogy Titeket választottunk esküvői zenekarnak.

Kiss Petra/ Budapest /

Ez az oldal cookie-kat használ

A cookie-kat azért használjuk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk weboldalunkon.